Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra virgin oliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille,
Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen.
Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .75
Gin Tiptoe valmistetaan viidestä valitusta kasvista, jotka on infusoitu kaikkialla läsnä olevalla katajalla. Minttu ja korianteri korostavat mango- ja papaijamakuja, jotka ovat Gin Tiptoe:n viides olemus.
Tuotannossa käytetään puhdasta lähdevettä korkealaatuisen ginin valmistamiseksi. Kolmen suodatuksen jälkeen koko pullotusprosessi suoritetaan käsin.
Gin Tiptoe on täydellinen jääpalojen päällä; se saa siivet sekoituksissa ja osoittautuu kesäjuomien tähdeksi ympäri vuoden!
Gin Tiptoe on käsintehty gin, joka on tuotettu Italiassa.
- aromikimara avaa hedelmäisen skenaarion eksoottisella kaikuilla ja raikkailla viittauksilla. Kesäinen avaus ja kestävä loppu
- miellyttävä ja hedelmäinen maku
Arzentu Extra Neitsytoliiviöljy syntyy kahden arvostetun italialaisen lajikkeen yhdistelmästä: Oliva Peranzana ja Oliva Taggiasca.
Extra Neitsytoliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Peranzana- ja Taggiasca-oliiveista
· Erinomainen mauste herkimmille ruoille
Arzentu on huolellisesti valittu, mieto ja aromaattinen tuote, joka yhdistää Taggiasca- ja Peranzana-oliivien erottuvat ominaisuudet: molemmat lajikkeet tuottavat erittäin hedelmäisiä öljyjä: erittäin makea Taggiasco ja hieman voimakkaammilla mausteisilla vivahteilla varustettu Peranzana Extra. Yhdistelmä on erittäin miellyttävä.
Nimi "Arzentu" Argento ligurian murteessa viittaa jaloihin tuotteisiin, mutta siinä on myös elävä sävy, sekä nimessä että maussa.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:ARG .75